Билярд
Силно българско участие на Balkan Pool Tour в Лозница, Сърбия

Приключи първият за годината Balkan Pool Tour в Лозница, Сърбия. В него участие взеха 124-ма състезатели, 10 от които - наши национали!
Най-виосоко място измежду тях успя да извоюва Георги Георгиев, който след оспорван двубой със сръбския титан Зоран Свилар се класира на 9-то място в турнира.
Александър Георгиев и Желязко Бахчеванов показаха сърце в тежките си жребии и успяха да достигнат до 17-тите места.
В турнир, включващ най-силните играчи на балканите, 12-годишният Георги Терзийски се представи изключително в първото си международно участие и се класира на 33-то място, редом с Дилиян Тиклев, Спасиан Спасов и Николай Динев. Людмил Георгиев записа една победа и се класира на 65-то място, а късметът не беше на страната на Юмер Рашидов и Георги Чомовски, които се класираха на 97-мите места, след като бяха отстранени от възпитаници на държавата домакин.

Това е едно силно и вдъхващо ентусиазъм за нашите състезатели начало на годината на Балканската сцена! Те могат и ЩЕ покажат повече на следващите турнири в календара на Balkan Pool Tour, със следващо събитие именно в град Високо, Босня и Херцеговина през юни месец.

Екипът на НФБ поздравява националите ни за техните постижения!

Последни новини